Ademcoaching

Vrij ademen Ademsessie

Vrij ademen

De adem is de meest krachtige tool die we altijd bij ons hebben. Het is een directe indicator voor hoe we ons voelen. Bij spanning en inspanning gaat de ademhaling omhoog en bij ontspanning, als het goed is, omlaag. Maar waar zit jouw ademhaling nu? Waarschijnlijk zit je rustig op een stoel dit te lezen en is er geen directe rede voor stress en toch zou je kunnen opvallen dat je ademhaling hoger zit dan je had verwacht. Het mooiste zou zijn als je ademhaling lekker diep in je buik zou zitten en je ontspannen deze tekst zou kunnen lezen.. Er is namelijk nu geen directe reden voor stress, je zit immers op een stoel achter de computer of op je mobiel en dat is het enige dat er is … ‘het nu’. 

“Just breathe”

Buikademhaling

Door middel van verschillende technieken, zal jouw adem je weer terugbrengen naar je basisademhaling, de buikademhaling, De adem begeleid jou je lichaam in. Kijk maar eens hoe mooi een pasgeboren kindje naar de buik ademt, puur en vrij van stress en vasthouden of vastzetten van emoties.

Dat is waar we naartoe gaan! Lekker vrij kunnen ademen in je lijf, weer ruimte voelen in je lichaam. Wat een cadeau is dat…

Ervaar het zelf, boek nu een les!

Ademsessie

Waar bestaat een ademcoach-sessie uit? Er word altijd eerst een intake gedaan, kort inleidend gesprekje en een kennismaking met jouw manier van ademen en je state of mind. Aan de hand van het gesprek wordt besproken wat het beste traject voor jou zou zijn. Dit zal ondersteund worden met ademoefeningen, lichaamsoefeningen voor thuis en eventuele coach-opdrachten.

Epiphora methode 

Epiphora is een zelfgenezingsmethode die door middel van ademhaling en bepaalde houding / bewegingen een tekort aan bloedaanvoer in alle delen van de hersenen opheft. Hiermee kan je zelf je autonome zenuwstelsel positief beïnvloeden, met als gevolg het beëindigen van langdurige blokkades en verkrampingen in de bloedvaten in het hele lichaam. Die verkrampingen zijn vaak het gevolg van te lang in de alarmstand te staan, in constante staat van stress en alertheid, zonder dat je lichaam daar iets mee kan. Dat is velen wel bekend.

Het kan met name mensen helpen die met hun klachten als whiplash, uitputting, chronische pijnklachten en fibromyalgie, reumatische klachten, migraine met aura’s, slaapproblemen en aanhoudende spanningsklachten in de medische wereld niet (goed) geholpen kunnen worden.

De verbonden ademhaling

Door middel van de verbonden ademhaling, een techniek waarbij de adem ingezet word zonder pauzes, ook wel circulair ademen genoemd, kunnen we op diepere lagen van ons bewustzijn komen. Deze manier van ademen zorgt ervoor dat lichamelijke en geestelijke blokkades “vrij” geademd kunnen worden. De adem word ingezet als een bewegende energie en kan zo de vastzittende blokkades in het lichaam, denk aan middenrif en borstgebied, los ademen om zo blijvend meer ruimte te krijgen in je lijf. 

Eén sessie kan al blijvend effect op je lichaam en geest geven

Zie het als een nieuwe sport die je gaat leren, een waarvan je zeker weet dat je er rust en helderheid voor terug krijgt. In het begin is het wennen, je kent het nog niet, je brein moet er eerst bekend mee raken. Dan volgt de fase dat je er niet meer over na hoeft te denken en dat je flowt, het gaat als vanzelf. Dat is “lekker ademen”! En de rest gaat vanzelf, daar mag je op vertrouwen. Je ademt jezelf letterlijk vrij. Het lichaam is zeer slim en pakt al snel op dat de buikademhaling de natuurlijke ademhaling is. Door de “flow” van de adem,en de bewegende energie die je lichaam inademt worden er blokkades “los” geademd en kunnen er emoties vrijkomen, heel fijn! want dat geeft weer meer ruimte en lucht. Een sessie werkt  op verschillende niveaus, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Een mooi cadeau voor jezelf .

Tarief en aanmelden

Een ademsessie duurt 90 tot 120 minuten

kosten zijn €150,00. incl, btw

Een bedrijfsmatige sessie is exclusief btw

Vind je het leuk om samen te ademen, met zijn 2 of 3 ? Dan is dat zeker mogelijk!

Prijs per persoon is dan €85,00 (ex btw)

Om voor iedereen toegankelijk te zijn, kan er ook  een bedrag naar inkomen gerekend worden. 

Meld je aan en ervaar het zelf!

AANMELDen

Vul het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.