Referenties

Ik word gehoord en gezien

Petra, dank je wel! Je hebt mijn leven veranderd en ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat je tot nu toe voor mij gedaan hebt.

Het zijn heerlijke lessen waarin de aandacht voor jezelf en Petra haar liefdevolle benadering weer centraal staan op een werkelijk prachtige locatie.

Heerlijk om nu iedere week uit te kijken naar jouw yogales.

Wendela (53)

In juni 2021 belde ik Petra met de vraag of zij mij zou kunnen helpen.
Ik had het punt in mijn leven bereikt dat ik wist “het moet anders”. Jarenlang leefde ik onder hoge stress, hield alle ballen in de lucht, dacht aan iedereen behalve aan mezelf. Wie was ik eigenlijk? In deze zoektocht die al een tijdje duurde werd ik erop geattendeerd dat mijn ademhaling heel hoog was. Ik wist niet eens dat er nog een buikademhaling bestond. Vandaar mijn telefoontje naar Petra, ademcoach!

Dezelfde week kon ik nog bij Petra terecht en wat was dit fijn! Ze hoorde mijn paniek! Vanaf de eerste ontmoeting zijn alle contacten met Petra zo bijzonder. Zij heeft altijd alle aandacht voor mij en ieder contact is liefdevol. Ik word gehoord en gezien, voel me thuis en kan alles aan haar kwijt. De ademsessies beginnen met een gesprek. Petra stelt de juiste vragen, helpt met ordenen en ik krijg veel inzichten. Tijdens de ademsessies is de begeleiding van Petra opnieuw liefdevol, zeer deskundig en met alle aandacht en tijd die er nodig is. Iedere ademsessie begeleidt Petra mij verder in “de reis van mijn leven”.

Daarnaast heeft Petra heel veel kennis en herkent zij wanneer er andere therapieën moeten worden ingezet. Zo kom ik via haar bij Yoga Nidra en een therapeute voor “moeiteloos helen”. Verder werkt Petra zelf ook met Trauma Release Exercises (TRE).

Petra is voor mij de sleutel geweest voor verandering, innerlijke vrijheid, rust, geluk en liefde.

Vanuit de ademsessies ben ik nu doorgegaan naar de yogales van Petra.
Dit is een mooie aansluiting. Heerlijke lessen waarin de aandacht voor jezelf en Petra haar liefdevolle benadering weer centraal staan op een werkelijk prachtige locatie.

Petra, dank je wel! Je hebt mijn leven veranderd en ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat je tot nu toe voor mij gedaan hebt.

Eye opener

Ademhalingssessie met Petra van Spellen.

Afgelopen jaar heb ik bij Petra mijn eerste privé ademhaling sessie meegemaakt en dit was voor mij echt een Eye opener. De energie en kracht die ademhaling met zich mee brengt is enorm. Voor een eerste keer schijn ik (volgens Petra) zeer diep in mijzelf gegaan te zijn. Dit heeft Natuurlijk alles te maken met de rust en vertrouwen dat Petra uitstraalt. Als deze persoonlijke connectie er niet zou zijn zou dit mijn overgave alleen maar afgeremd hebben aangezien ik nogal nuchter ben aangelegd.

Ik begin nu pas te begrijpen hoe belangrijk rust, ademhaling en fysieke en geestelijke gezondheid zijn.

Na een bewogen leven te hebben gehad waarin ik 7 dagen per week 13 uur per dag hard gewerkt te hebben, ben ik langzaam aan mijn leven aan het veranderen waarin ik sporten en gezondheid voorop plaats in plaats van werk en bezit. Ik loop nu 3 keer per week hard en doe aan kickboksen. Daar word meer aan yoga poses gedaan dan dat je in eerste instantie denkt.

Alles heeft met ademhaling te maken, hoe rustiger je bent in je hoofd, hoe meer zuurstof je lichaam opneemt en hoe fitter je jezelf voelt.

Iedereen zou meer aan ademhaling moeten doen.

Marco (52)

Rust & energie

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Petra yogalessen en een ademhalingsworkshop gevolgd. Voor mij is zij een inspirerende vrouw, zij geeft je het vertrouwen en de rust om los te durven laten. In een drukke wereld met veel prikkels is het fijn om tijd voor jezelf te hebben en een moment te vinden om in het “hier en nu te zijn”, dat kan tijdens haar lessen en workshop.

Door bewust adem te halen, te mediteren en ook actieve oefeningen te doen – waarbij zij je leert hoe je dit het beste kunt doen – geeft het mij rust, ontspanning & nieuwe energie. Tijdens haar lessen luistert ze naar de behoefte van de deelnemers, speelt daar op in en daardoor is geen enkele les hetzelfde.

Marye (41)

Bijzondere zoektocht

In het dagelijks leven stond ik nooit zo stil bij mijn ademhaling, pas als het wat lastiger gaat sta je er pas bij stil. Sinds ik Petra heb ontmoet, weet ik dat ik wel eens vergeet adem te halen en dat diep ademhalen heel ontspannend kan zijn.

Petra gaat daarbij op zoek naar de methode die past, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Het is zeker een bijzondere tocht om bewuster te ademen en Petra geeft daarbij zeer prettig leiding aan de zoektocht. 

Noor (26)

Meer bereiken

Ik ben als complete leek bij Petra gekomen voor de yoga en adem sessies. Ik vond het spannend omdat ik bang was iets niet te kunnen of voor gek te staan, maar eenmaal in Petra’s les heb ik daar geen seconde meer bij stil gestaan. Het voelt vertrouwd en veilig, en elke sessie kan je qua yoga en ademen veel meer bereiken dan je denkt. Nu ik bijvoorbeeld heb geleerd om in stressvolle situaties goed te ademen, ben ik een stuk zekerder en durf ik meer op mezelf te vertrouwen. Dit is ontzettend fijn om jezelf (of een ander) cadeau te doen.

Chakira (32)

Beter luisteren naar jezelf

Bij Petra heb ik de kracht van ademhaling leren kennen.

Door mij meer bewust te maken van mijn ademhaling doorloop ik mijn stressvolle periodes een stuk makkelijker.

Een hele mooie manier om beter te luisteren naar jezelf.

Naomi (22)

“Just breathe”