Lekker lezen …

Op zoek naar meer verdieping in dit onderwerp? Lees eens een van deze boeken.

De kracht van ademen – Rob Koning

Rob Koning (47) runt de adempraktijk ‘Mr. Breath’ in Amsterdam en is autoriteit op het gebied van ademhaling. Hij coacht mensen met stress-gerelateerde klachten en geeft trainingen in het bedrijfsleven. 

Bestel bij Bol.com

Het nieuwe ademen – James Nestor

Het nieuwe ademen zet alles wat je dacht te weten over je meest fundamentele biologische functie op zijn kop, op basis van medisch onderzoek en recente studies op het gebied van psychologie, biochemie en menselijke fysiologie. Ademen zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel bij Bol.com

Maak ook eens kennis met deze ademcoaches

Hier vind je een lijst met ademcoaches die wij vertrouwen en persoonlijk kennen en/of mee samenwerken. 

Even introduceren ...

Mijn naam is Jasper Heijster, opgegroeid in Vlaardingen als een vrij nuchter en praktisch persoon. Toen een ernstige voetaandoening rond mijn dertigste levensjaar mijn leven dusdanig verstoorde dat ik geen half uur meer kon lopen en zelfs de artsen in het ziekenhuis met mij geen raad wisten, wist ik dat ik een andere weg in te slaan had. Bij toeval kwam ik bij een ademsessie, waarna alles voor mij veranderde.

Na het lezen van tientallen boeken en verschillende workshops te hebben gevolgd, heb ik me ingeschreven voor een opleiding tot ademcoach. Tijdens deze opleiding heb ik Walter Westgeest leren kennen, en van hieruit is deze fijne samenwerking ontstaan.

Na het succesvol afronden van de opleiding tot ademcoach heb ik mijn praktijk ‘Adem en Rust’ opgezet in de regio Rotterdam. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende praktijk, waar ik al velen mensen heb mogen helpen. Omdat het de wens van mij en mijn vrouw was om dichter bij de natuur te wonen, zijn we verhuisd naar Zutphen. Op deze nieuwe locatie zal Adem en Rust de kracht van de adem verder verspreiden.

Adem en Rust is ontstaan met de intentie om de waardevolle kracht van de adem te delen. Het geeft grote voldoening om anderen te motiveren en helpen om weer in verbinding te komen met zichzelf, zoals de adem dat voor mij ook heeft gedaan. Door je te verbinden met je meest fundamentele levensbehoefte, kom je weer thuis bij jezelf.

www.ademenrust.nl

Jasper Heijster

Mijn naam is Walter Westgeest en haal veel energie uit mensen dichter bij zichzelf te laten komen. In mijn praktijk AdemFlow neem ik je via een ademreis mee naar binnen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik zorg voor een aangename en veilige omgeving waar je met verschillende ademhalingsoefeningen rust, ruimte en helderheid krijgt. Op fysiek, emotioneel en mentaal vlak laat ik je voelen hoe jouw adem je hierin de weg wijst.

Ik geloof dat je helemaal vrij voelen een van de dingen is die een mens gelukkig maakt. Het is mijn wens met AdemFlow om mensen dit aan te reiken. Het bewustmaken dat je adem de verbinding is tussen lichaam en geest.

AdemFlow combineert de kracht van de adem ook met de Epiphora Methode. Deze methode is een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel. Het is erg bijzonder om mensen die schijnbaar zijn uitbehandeld na een paar sessies weer helemaal te zien opbloeien.

Petra en ik zijn in ademwerk en Epiphora met nauw elkaar verbonden. Samen verbinden we mensen met de kracht van de adem.

www.ademflow.com

Ontspannen luisteren …