Ademyoga

Door middel van ademhalingstechnieken en meditatie weer terug komen in je lichaam. Uit je hoofd naar je hart, de automatische piloot van je brein rust geven. Vanuit deze staat van “in het nu zijn” begeleid ik jouw in de asana’s (comfortable steady pose) om daar dmv je ademhaling nog dieper in de pose en in verbinding te komen.

Houding van lichaam en geest, los van oordeel of prestaties. Hatha brengt je naar binnen, verhoogt je bewustzijn en heeft een positive invloed op je zenuwstelsel.

Let's do this!

“Yoga is the journey of the self, through the self, to the self

Voor wie?

Voor wie : voor iedereen die “lekker in zijn lijf” wil zitten , balans wil voelen tussen hoofd en hart , en geschikt voor elk niveau zelfs als je nog niet eerder iets met yoga hebt gedaan. Voordelen: leren leven in het NU, Ukiyo!

Meer bewust zijn en mindful. Je ervaart meer rust, de 24 babbelbox die maar aanstaat, die leer je te managen. Zowel je lichaam als geest zal zich ontwikkelen en flexibeler en krachtiger in het leven komen te staan.

De pranayama, de ademhalingsoefeningen brengen je in verbinding met je lichaam. Het geeft je lichaam meer energie, ruimt blokkades op en zorgt voor een heldere geest Deze oefeningen kunnen zelfs voor 24 uur een positief effect hebben op je zenuwstelsel!

Ervaar het zelf, boek nu een les!

Yoga class

Beide lessen worden gegeven bij MEA gym. Op dinsdagavond  een yin les om 20.30 en op donderdagochtend  een yang les om 9.00 . Beide zijn goed om in te stromen in de yoga. Ze bestaan uit ademhalingsoefeningen, begeleide meditatie en Hatha yoga. Deze practice is echt voor jou en je komt ook echt voor jezelf. Er is geen oordeel en het fijne van deze vorm van yoga is dat je de poses met je ogen dicht kan doen. We gaan jouw mind verstillen… en laten het lichaam weer stromen, organen weer stimuleren, spieren verzorgen en verbinding maken met het enige wat er is…

WANNEER EN HOE LAAT?

Mea gym, laren

Dinsdagavond van 20.30 – 21.30
Donderdagavond van 9.00 – 10.00 

Priveles thuis of in de studio achter mijn huis is ook mogelijk .

 

Bel/App 06 24 76 33 01 Mail info@houseofukiyo.nl

AANMELDen

Vul het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.